mandag den 15. oktober 2007

DIVERSE GØREMÅL



Der har stået hjemmedag på programmet hele dagen, men kan ikke påstå, jeg har været arbejdsløs, da der har været gang i den det meste af tiden.
Nu er jeg der, jeg ikke kan kløve ret meget mere af mit brænde, blev stort set færdig i dag, dernæst var der gang i motorsaven i det væltede elm. Ude på marken kunne jeg se, jeg har en fuld vogn - eller skal jeg sige fordrukken? Den er i hvert fald fuld "af et eller andet..." Så kan man vel kalde det hvad man vil... Den skal så på et tidspunkt bugseres videre i forløbet, på vognen er der - når det kommer til stykket - mere træ, også noget, som skal kløves, så endnu engang kan jeg sige, jeg får varmen mere end en gang, der er meget tummel med det.
På et tidspunkt i dag kunne jeg dog finde ud af at sige av. Stod ved kløveren, en klods dumpede ned til den forkerte side og ramte min ankel, det gjorde ikke ligefrem godt. Men kom dog videre i forløbet.
Sidst på eftermiddagen nåede jeg ud på min vanlige tur med hunden, gad ikke at komme af sted, da jeg startede op, men endte med at nyde det denne milde, halvvejs overskyede oktoberdag. En af fordelene med hunden, er, jeg er blevet en del bedre til at komme af sted regelmæssigt. Førhen var jeg mere tilbøjelig til at lade være.
Pt kobler jeg fra med et krus koldskål, havde fået for meget købt hjem til en portion med kammerjunkere, synes ikke længere, det er sjovt med den ret som mellemmåltid, nu drikker jeg mælken når jeg trænger til lidt andet, igang med den sidste liter.

FORÅR 2007
Powered By Blogger