søndag den 13. januar 2008

DAGENS DONT

I går, da jeg var ude på travetur, var det denne vej, der blev gået på. En vej, jeg ikke går så overvældende tit af en eller anden grund. I går kan jeg faktisk godt sige, jeg var heldig med ruten, da jeg i det område så hele 2 hold rådyr, i første hold 3, næste hold 2. Nød - som tidligere gange - det pragtfulde syn, da dyrene kom der i fuld galop. Det er et syn, som brænder sig ind på nethinden længe efter.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg bliver altså lidt misundelig, når du nu igen har set rådyr!
Jeg husker også tydeligt, da jeg forrige år så tre rådyr komme springende fra et kolonihaveområde og ud i det åbne. Selvom jeg stod med kameraet i hånden, kunne jeg ikke få det fokuseret hurtigt nok og så er det jo godt at øjet stadig husker det sete.
Jeg er spændt på om du en dag, får taget billeder af dyrene fra dine gåture.

Zindy sagde ...

Evi, jeg kan godt forstå, du stadig tydelig ser de rådyr på din nethinde, da det virkelig er et flot syn, når de kommer springende i galop.
Jeg håber, jeg en dag er heldig på en gåtur og kan få bid, mht at få i kameraet, dyrene er jo meget hurtige.
Det kunne være sjovt, hvis du lige kunne komme her forbi, gå med mig på en tur og se dyr samtidig, men det er vist en drøm, afstanden er for stor til en enkelt tur.

Anonym sagde ...

Ja det er lige langt nok, men jeg glæder mig meget over at få lov at følges med dig via dine beskrivelser og dine fotos.

Zindy sagde ...

Evi,det er rart at høre, jeg nyder også at have dig med som ledsager ude på sidefløjen, det er trods alt også en glæde for mig, der er nogen, som gider læse beskrivelserne samt se billeder.


FORÅR 2007
Powered By Blogger