mandag den 8. oktober 2007

GÅTUR


For nogle dage siden da jeg var på vandring i omegnen, gik det ligesom sport i at se efter svampe på min vej, da det er årstiden, de er fremme. Et eller andet sted gik jeg og ønskede, jeg havde mere styr på, hvilke svampe, som var til at spise. Men valgte af gode grunde at lade dem stå, da jeg ikke har en lyd begreb om, hvad der kan spises. Nogle af svampene på min vej så fristende ud, mens andre var utrolig lette at holde sig fra.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nej hold dig endelig fra svampene, de kan være meget giftige, og i år er der ekstra mange svampe efter den våde sommer. Jeg spiser kun de svampe, jeg køber i forretningerne.
Du nyder sikkert rigtig det flotte vejr i disse dage, så bliver det til en fornøjelse at gå ture med hunden i de skønne omgivelser.

Zindy sagde ...

Hej anonym. Jeg tør ikke ta svampene med mig hjem, selv om de kan friste, især fordi der er så mange, men jeg er for glad for livet, så gør som dig mht at købe i forretningerne. Ja, jeg nyder virkelig gåturene i tiden pga vejret, det minder om august i stedet for oktober. Nyder at se sollyset i træer mv på strækningerne, jeg aldrig blir træt af. Dejligt at kunne sætte sig ind imellem hvis det falder over mig, hvilket det til tider gør.


FORÅR 2007
Powered By Blogger