søndag den 6. januar 2008

BILLEDER

Lige et billede mere fra i dag, hvor man kan se, sneen begynder at smelte under dagens tøvejr, det bærer de andre billeder ingen præg af. En af de meget korte situationer, hvor hunden holdt sig i ro på dagens tur. Pt er tv i gang som baggrundsstøj, hunden kobler fra lige så lang hun er.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej. Dejligt at se, du igen kan bruge alle bogstaver i alfabetet. Det var lidt som et puslespil at læse før.
Hav det godt.
KH H.

Zindy sagde ...

Hej H.
Nyder også selv, det nu fungerer, da det også var et puslespil at gøre det så letlæselig som muligt under daværende betingelser. Også ha det godt til dig og godnat.
Kh Puk

Anonym sagde ...

Du har været hurtig til at nå at få taget billeder af sneen, inden den forsvandt igen! Jeg kan forstå at både du og hunden har nydt den.

Jeg syntes at det var lidt sjovt, når du skrev uden de tre famøse bogstaver, for du gjorde det på en morsom, kreativ måde og det var godt nok lidt sværere at læse, men gav også lidt udfordring til læsningen.
Det er dog rart at man kan få hjælp af sine medblokkere med de der pc-problemer, når man ikke selv kan finde løsningen.

Zindy sagde ...

Evi - Jeg var der ang billeder af sneen, at hvis jeg ville have lidt variationer på mine billeder, var det med at komme ud af starthullerne i en fart, der skulle ske noget, og det var også rart nok at have det hvide bunddække en tid til en forandring, når der ikke var mere.Nu er her bart igen.

Tak for rosen vedr min måde at takle æ-ø-å på mens det var ude af funktion, "nøden lærer nøgen kvinde..." selv om det var mere besværligt, også for mig. I sådan en situation er det rart med medbloggere, som har mere viden end en selv, jeg er ikke lige den bedste til at finde ud af det der. Jeg er på herrens mark, når der er kludder et eller andet sted. Har ikke rigtig evner til det der, hvilket nok også hænger sammen med, jeg aldrig har lært det fra bunden.
Kh Puk

Nina sagde ...

Ja, Puk, her var smukt en kort overgang. Dejligt at du nåede at fange det med kameraet og dele indtryggende med os andre.

Zindy sagde ...

Nina,jeg nød lidt anderledes natur til en forandring, bare jeg kunne blive fri for at komme ud at køre på min bils sommerdæk, hvilket jeg heldigvis kunne, og sneen ikke var her for længe, da jeg ikke er så vild med for meget af gangen. Rart, du lige kom forbi og tilsyneladende kunne lide synet.


FORÅR 2007
Powered By Blogger