torsdag den 17. april 2008

ALTING OG INGENTING

Lidt af formiddagen foregik udendørs, der skulle ske lidt, hunden opholdt sig en del af tiden på den stump græsmark, der er tilbage. (Resten er blevet pløjet, haret, tromlet og tilsået.)
Nede ved skovkanten findes der en lille stump historie, rest fra en af de forrige ejere på matriklen, der har - før min tid - været køkkenhave, og fra dengang er der denne busk rabarber, som er den, der til nu er kommet længst frem.
Og godt begyndt er halv fuldendt som man siger, da der er lagt kartofler her, ca halvdelen af det, der skal i jorden af kartofler, er kommet det nu, så, øh, "kartoffelkvinden" får til tider lidt gjort i ryk. Senere på dagen kommer der en melding fra dagens tur ned i skoven.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skøn med hjemmeavlede kartofler ;)

Conny sagde ...

Der ikke noget bedere end nye kartofler røjet flæsk og persille
sovs

Zindy sagde ...

anette - nu, hvor en del af dem er lagt, kan jeg næsten ikke vente, fornemmelsen af at gå ud og tage de første af egen avl. Lige ved at være bedre end de købte.

Conny - Det ser ud til, vi har samme smag på det punkt, da det ofte er en af mine første retter, når der kommer nyopgravede kartofler ind af egen avl.


FORÅR 2007
Powered By Blogger