onsdag den 3. oktober 2007

AFTENSTEMNING




I går ved aftenstid var jeg en tur ude i skumringen og kunne ikke stå for kontrasten på disse 2 billeder. Endda kan det ikke beskrives ordentligt på billeder, synes, det er flottere i det virkelige liv, men man kan ikke altid tage selv. Det var ikke længe,jeg vandrede rundt ude, det var mest for at få hunden luftet, der var ikke gået meget med den i løbet af dagen.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej. Jeg læser ofte din blog, og nyder billederne fra din skov med de mange smukke pletter.
Håber du får en god weekend, vejret lover godt for udendørsliv.

Zindy sagde ...

Hej anonym. Tak for din kommentar på min blog og velkommen, hvis du er en af de, som ikke har kommenteret før. Jeg har ikke så meget at fortælle fra dagligdagen, det er mest billeder med lidt ord til, jeg lægger ind, der synes jeg, at jeg har noget at give, folk med blik for natur er nok dem, der har mest glæde af indslagene. Også god weekend til dig, hvis du læser igen inden.

Anonym sagde ...

Jeg ser du har fået ændret dit navn. Det er fint!
Desværre virker dine link ikke. Du har et par stavefejl i linket til http://underet-er-at-vi-er-til.blogspot.com/

forneden på din side, hvor du også har et meget smukt foto.

og linket til Sister Bonde øverst til højre på din side er heller ikke rigtigt.

Jeg synes det er dejlige fotos, du sætter ind, men nogle er lidt mørke. Jeg ved ikke, om det kun er hos mig. De bliver voldsomt store, når jeg klikker på dem og de fylder mere end, der kan være på skærmen.
Det med datoen på billederne, synes jeg desværre skæmmer dem.
Dine hverdagsfortællinger til dine billeder er vældig hyggelige og vel skrevne.
Jeg håber det er ok, at jeg kritiserer lidt, men det er i den bedste mening og du skal selvfølgelig lave bloggen, som du selv ønsker den og skrive om det, som du har lyst til. Jeg ønsker dig god skrivelyst.

Kærlig hilsen Evi

Zindy sagde ...

Hej Evi. Tak for dine kommentarer, jeg er kun glad for kritik, når den er saglig som din er. Det er ikke kun hos dig, billederne er mørke, jeg har endnu ikke helt lært kameraet at kende, derfor er der nogle kiksere imellem, og jeg er pt ikke i stand til at få slettet datoen, som især irriterer mig selv på billederne ved dette indlæg. Sister Bonde skulle vist være med rigtig link længere nede, hun står som sis, fordi jeg var lidt for hurtig til at komme ud igen, da jeg selv blev opmærksom på, det ikke virkede, Lene var jeg derimod ikke klar over. God weekend til dig, hvis du kommer tilbage inden weekenden. Kærlig hilsen Puk2

Anonym sagde ...

Ja, det kan tage lang tid at lære sit kamera at kende. Det med datoen kan din fotohandler måske hjælpe dig med. De plejer at være flinke til at hjælpe.
Man kom ind på en underlig side med det link, så jeg var også hurtigt ude, men har da ikke fået følger af det, så vidt jeg har kunnet konstatere.
Også god weekend til dig

Zindy sagde ...

Evi: Jeg håber IKKE du får problemer fordi jeg havde fået skrevet forkert adrlink ved lene...


FORÅR 2007
Powered By Blogger