mandag den 24. marts 2008

FODERTØNDER

I mit område har jægerne, som har lejet jagtretten sat flere fodertønder op, som de troligt passer mht at holde øje med, hvornår der skal nyt lager ned til de forskellige tønder. Pligtopfyldende mennesker, som først og fremmest har jagten for områdets skyld, naturen. Går klart ind for strategien, bestanden IKKE skal udryddes. Er tilfredse med max et rådyr til hver pr år.
Tidligere på dagen var de her for at se til tønderne, da de vidste, der skulle ske noget, lageret ved de opstillede tønder var ved at være væk. Her på matriklen har jægerne det meste af tiden fulde tønder med korn, som "bare" skal bæres ned i skoven, hver vejer ca 70-80 kg med korn.
Det var ikke bare lige at komme derned med de 2 tønder, som skulle afsted, der var noget masen, men derned kom de, hunden er vældig interesseret, der lugter spændende endnu engang af dyr - og mennesker, selv om hun fik hilst på jægerne, og var med dernede med tønderne. Der er iøvrigt svundet kraftigt i sneen siden, billederne blev taget...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lyder som om det er nogle ret fornuftige jægere, der har jagtretten der... Dejligt at høre :-D

Zindy sagde ...

bambi - jeg er i hvert fald meget tilfreds med "mine" jægere, de har et ret fornuftigt forhold til dyrene, virker meget ansvarsbevidste og er glad for, jeg fik dem ind, da de, som nævnt i oplægget, mindst lige så meget er her for naturens skyld, og de er så pligtopfyldende mht fodring, når de er startet.


FORÅR 2007
Powered By Blogger