tirsdag den 1. april 2008

GÅTUR

På vores vandring rundt i området denne milde aprilsdag, hvor det ikke var nødvendigt med overtøj, kom vi forbi dette køretøj, som holder på en af nabogrundene i skovområdet. Køretøjet bliver bla brugt til at jævne vejene med, når de trænger til hjælp, hunden syntes det var vældig interessant at gø lidt af det store monstrom, senere skulle der snuses, hvilket blev gjort godt og eftertrykkeligt, det virkede som om, andre hunde har haft den samme interesse, da især et af bagdækkene var spændende.
Det var dejligt at traske rundt dernede en tid og via den vej få koblet lidt fra, komme ind i andre baner. Se knopperne på træer, anemoner i skovbunden, til tider se bækken, som snoede sig ud og ind, sten, som tilsyneladende lå umotiverede midt i det hele. Enkelte steder ser det ud til, skovvejene er ført uden om disse sten, hvilket til tider også har været langt det letteste.
Solen varmede en del, og blev helt svedig på vejen, og der var en, som kunne få noget tøj af ved hjemkomsten.
Og nu er der en her, som så småt begynder at gøre optræk til at gøre de første øvelser til sengetid, da vækkeuret ringer igen imorgen...

4 kommentarer:

Bambi72 sagde ...

Køligt om morgenen og lunt om eftermiddagen.... Foråret er virkelig kommet :-D

Zindy sagde ...

bambi, jeg giver dig ret, jeg har lige været ude med hunden inden sengetid, der var brug for overtøjet, det er nu, der er årstiden til småforkølelserne mm grundet temperaturskiftene...

Conny sagde ...

Det lyder til at du og hunden har haft en dejlig tur, hvor du bare kunne lade tankerne flyve

Zindy sagde ...

Kom så igang-Conny - Ja, jeg nød turen rundt i området, det er tit der på mine vandringer, jeg finder energien og få batterier ladet op.


FORÅR 2007
Powered By Blogger