mandag den 21. april 2008

ANLÆG

Tog en lille afstikker, inden der skulle traskes i skoven. Vi skulle lige ind omkring byens anlæg. (Som om, der ikke er vand nok i skovområdet.) Vi har faktisk 2 anlæg i byen, lige overfor hinanden, det største er her, også med udenomsareal, hvor der er lavet legeplads, lille hus med bænke, stole, lidt for enhver smag, og klart et samlingssted for nærmeste omegn om sommeren.
Da vi var der, var der mennesketomt, men jeg hørte folk rumstere rundt omkring i byen. Fandt hen til huset, hvor vi gik ind og slog os ned en tid for at lade roen komme til os. Det er utrolig længe siden, vi har været i anlægget, og det var en helt oplevelse at være der igen.
En overgang var byens sportsplads ikke særlig godt vedligeholdt, og lidt af boldspillene blev udført her. Bla rundbold og langbold har jeg været med til at spille her til børnefødselsdage, senere, da sportspladsen blev vedligeholdt igen, søgte vi unger derhen.
Her ses det andet anlæg med mindst areal omkring. Begge steder færdes der i perioder ænder, og når man ved, de er der, er det en temmelig god ide at færdes roligt, for de tager ikke hensyn til trafikken, hvis de er på asfalten, fortsætter de ganske sindigt, det er ikke deres problem, der kan blive "trafikprop."
Hunden var selvfølgelig med, hvilket hun ikke havde noget imod, her er vi på vej hen af skovvejen, som gemmer en anden histore...

2 kommentarer:

Bambi72 sagde ...

Det er da en smuk oase, i byen :-D

Zindy sagde ...

bambi - jeg nyder i hvert fald stedet efter, det bliver vedligeholdt af beboerne i fællesskab, synes, det udstråler af ro, fred og idyl, som er svær for mig at få frem på billeder.


FORÅR 2007
Powered By Blogger