fredag den 25. april 2008

DAMMEN

Legebarnet har været fremme hos mig som det har været før. Jeg var kommet i tanke om, dammen, jeg har gået forbi utallige gange i mit liv, skulle tages på forskellige tidspunkter af dagen -
mest for at se forskellen mht skygger. 2 forskellige billeder kommer frem på skærmen som man kan se.
På min vej dertil, faldt jeg over disse blomster i skovbunden, et mindre område af bunden er dækket af klynger, lidt specielt at se dem her midt i det hele.

7 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Du har ret - det er sjovt, at se det samme billeder med to forskellige udtryk. :) Solen viser et varmt billede og skyggen et koldt.

Anonym sagde ...

Ja det er godt nok ikke hver dag man ser Primula i skovbunden.

Zindy sagde ...

Helle - jeg synes i hvert fald det er sjovt med samme motiv på forskellige tider, som du rigtigt beskriver, virker det ene koldt, det andet varmt, kontrasten er større end man skulle tro, disse kontraster gør det til tider sjovt at eksperimentere med billederne, fordi kontrasten kan være så stor.

gemalen - der kom udtrykket, jeg kunne ikke huske, det er Primula blomsten fra skovbunden hedder. Jeg studsede første gang, jeg så klyngen i skovområdet, da det ikke er så almindeligt, det gør noget.

Frøken Solhat sagde ...

Primula eller kodriver er sjælden i det meste af landet... men Puk lige bestemt i østjylland er der chance for at finde dem i vild, fri natur.... så det er jo en lille perle du har fundet :0)Skønt.

Bambi72 sagde ...

Hvor skønt at se dem ude i skoven :-D
Jeg har flere af dem i min have, jeg elsker dem :-D

Conny sagde ...

Jeg kan også godt lide det der med skygger,man kan få to billeder ud af det samme motiv.

Zindy sagde ...

frøken solhat - jeg studsede lidt, da jeg så Primulaen-kodriveren i skoven første gang; det her ka da ikke passe, men jo, det gjorde det, har ikke set den andre steder i fri natur, så jeg sætter pris på det lille miniområde der, under ½ km fra mit hjem.

Bambi - jeg kan godt forstå, du elsker dem i haven, de ER kønne, og jeg nyder dette sjældne syn ude i et skovområde, hvor man ikke lige venter at se dem.

conny - så er vi to, der kan lide det der med lys, skygger. Jeg synes, det er sjovt at tage samme ting på forskellig tid af dagen - netop fordi man får forskellig motiv pga belysning, som forandrer sig.


FORÅR 2007
Powered By Blogger