tirsdag den 8. april 2008

LYS

Der bliver tændt lys, fordi den mørke side er hos flere familiemedlemmer i tiden, har vidst det ca en uge, men har valgt at vente - og lade ilden brænde i mørket i stuen og lade tankerne vandre rundt til de ramte.
Et dødsfald samt flere indlæggelser præger rundt omkring, mennesker har det svært, de nærmeste har nok pt. Jeg tænker på jer...

7 kommentarer:

Bambi72 sagde ...

Æv æv det er træls... Krammer

Helle K. sagde ...

Det er hårdt, når der sker dødsfald og mennesker omkring en er syge. Jeg håber det bedste, for dem som er indlagt. Tanker til dig. :)

Anonym sagde ...

Jeg håber det bedste for dem der er indlagt og sender dig mange tanker. Håber der er nogen du kan snakke med det om.

Conny sagde ...

Det gør mig at ondt at høre,der er sygdom og dødsfald hos dine nærmeste. Håber du har nogen du kan tale med og håber dem der indlagt snart må blive raske
Mange hilserne Conny

puk2 sagde ...

Bambi, Helle, Anette og Conny. Jeg takker jer alle for jeres ord, som varmer meget her, mens mine tanker kører ud til de, som har det svært. Der er vistnok lyspunkter for indlæggelserne, trods alt, og jeg er så heldig i denne situation her, jeg har folk geografisk tæt på, som jeg læner mig op af, lige haft kontakt med en af dem, som lige skulle høre, om skruen var i vandet. Kontakt med hende efter afbejdstid i morgen. TAK for jeres støtte, som varmer meget!!

Anonym sagde ...

Det er dejligt at høre, at du har nogen tæt på dig du kan snakke med om det. Det betyder meget at man kan læsse af og være der for hinanden. Selvfølgelig er vi her for dig men vi kan kun sende knus i cyberspace - de er lige så velmente! Endnu engang mange knus og tanker til dig og dine.

Zindy sagde ...

Anette - jeg nyder lige så meget cyberspace, hvor der også er utrolig mange venner - som støtter op når noget brænder på. Disse knus og ord luner fuldt ud lige så meget, da jeg fornemmer, det er ægte, uanset hvem, der lige står i en "suppedas", krise er vist mere korrekt, jeg selv er yderst taknemmelig for ordene, som er kommet til mig, de betyder fuldt ud lige så meget, for mit oplæg er også en form at læsse af på, selv om det er få ord. Tak for dine ord Anette, glad og rørt over du kom tilbage i aftes og kommenterede endnu engang! Det varmer. Det er den ene del, da jeg både er et skrive og snakkemenneske, nyder også, der geografisk er folk tæt på til at stå her, nogen gange brug for knuset, andre gange snak eller gåtur, vi har alle vore måder at takle det på. vi skal lidt senere ud at gå med hunde som afledning samtidig med snak.


FORÅR 2007
Powered By Blogger